Horeca

Sinds enkele jaren is de samenwerking tussen Omar Munie, Colorworks en Covered by Linda flink uitgebreid. We hebben onze krachten, onze verschillende netwerken en vakkennis gebundeld, waardoor we nieuwe, creatieve en unieke producten hebben kunnen ontwikkelen.

Er blijkt steeds meer behoefte te zijn aan unieke en op maat gemaakte producten in de horeca en hospitality. Juist die horecagelegenheden die net dat beetje extra’s willen toevoegen aan de uitstraling van hun zaak, willen investeren in het totaalconcept en in de beleving van de gasten. Niet alleen wat er geserveerd wordt aan de gasten is belangrijk, maar ook hoe het gepresenteerd wordt, krijgt meer aandacht en blijkt steeds belangrijker.

Speciaal voor die ondernemers die op zoek zijn naar één stijl, die doorgevoerd kan worden in het totale horeca-concept, hebben wij een basislijn voor horecaproducten ontwikkeld. Al deze producten zijn qua kleuren materialen en stijl op elkaar afgestemd en vullen elkaar mooi aan. Uiteraard is het mogelijk om alles naar eigen wens in te vullen en aan te passen. Dit kan voor zowel het logo, de huisstijl als de inhoud van de mappen. De horecaproducten waar je aan kan denken zijn:

Menumappen
Wijnkaarten
Sloven
Halsschorten
Heuptasjes

Servetringen
Placemats
Onderzetters
Bestekpochets

Bent u enthousiast geworden, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.