Partners

KLM

In 2012 heeft Omar Munie een exclusieve tas ontworpen voor luchtvaartmaatschappij KLM. Van de oude uniforms van de stewardessen is een viltstof ontwikkeld, waarmee een unieke en duurzame tas is ontwikkeld. Deze tas is in een oplage van 100 stuks geproduceerd en is exclusief verkrijgbaar geweest in de online shop van KLM.

 

Schiphol

Na het succes van de KLM-tas is er in samenwerking met luchthaven Schiphol een duurzame lijn van tassen en reisaccessoires ontworpen. Het leer van de loungestoelen op de luchthaven is gebruikt om deze lijn te produceren. Met een feestelijke lancering door Renate Verbaan en Omar Munie op Schiphol Plaza is de lijn een doorslaand succes geworden. De opbrengst van de lijn is door Schiphol verdubbeld en gedoneerd aan UNICEF Nederland.

 

HMC 

Als nierpatiënt heeft Omar Munie veel tijd doorgebracht op de afdeling nierdialyse waar hij altijd met veel liefde is verzorgd. Om deze reden wilde Omar iets teruggeven aan het ziekenhuis. De afdeling werd vernieuwd en zo ook de nieuwe stoelen. Van de bekleding van die oude stoelen heeft Omar sleutelhangers gemaakt. Deze sleutelhangers werden overhandigd bij de onthulling van de nieuwe naam van de ziekenhuizen Westeinde, Antoniushove en Bronovo.

 

Instock

Vandaag de dag wordt er veel voedsel verspilt. Bij Instock geloven ze dat dit niet nodig is. Dagelijks gaan zij langs supermarkten en andere leveranciers om eten op te kopen. Dit kan eten zijn dat een te korte houdbaarheidsdatum heeft om nog aan een supermarkt te verkopen of eten dat niet voldoet aan de kwaliteitseisen van de supermarkt. Het is dus elke dag een verrassing wat er die avond op het menu zal staan. Voor Instock heeft Omar Munie menumappen gemaakt van restleer, waarbij de menukaart makkelijk te verwisselen is.