Tassenclinic

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het is om tassenontwerper te zijn? Dit is uw kans. Omar Munie organiseert iedere maand een tassenclinic in zijn atelier in Den Haag, waar u uw eigen tas mag ontwerpen. Samen met hem kiest u uit vaste modellen die u met leersoorten, voering, patronen, ritsen en sluitingen geheel naar eigen wens kunt invullen. Zo ontwerpt u een unieke tas die nergens anders ter wereld te vinden is! Na afloop van de clinic kunt u genieten van een heerlijk exotisch diner met Omar Munie, uw vrienden, familie of collega’s. Beleef een creatieve, ontspannen en leerzame avond die u niet snel zult vergeten.

Grote groepen 

Komt u met een groep vanaf 8 personen dan is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de clinic. U kunt contact opnemen via info@omarmunie.com of via +31 (0)70 347 81 84 om een reservering te maken. De clinics zijn geschikt voor groepen tot 16 personen.

High Class Handbag 

Bij een normale tassenclinic ontwerpt u uw tas op basis van een aantal vaste modellen. Bij een High Class tassenclinic kunt u ook kiezen uit verschillende modellen van de Omar Munie collectie zelf. Normaal zijn de exclusieve winkelmodellen beschermd en zijn ze enkel beschikbaar in de collectie kleuren en uitvoeringen. In de High Class Clinic kunt u uw tas ook op basis van deze modellen ontwerpen. De High Class Clinic kost € 750,- p.p.

Het programma

Om 18:30 wordt u ontvangen met een drankje in de showroom waarna Omar Munie een welkomstwoordje zal houden. Vervolgens gaan jullie met Omar Munie naar het atelier om uit vaste modellen een tas te kiezen en het soort leer naar eigen keuze. De avond wordt afgesloten met een exotisch diner en een feestelijke toast op het eindresultaat.

Details

Tijd: 18:30 – 22:00
Locatie: Het Omar Munie Atelier
(Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag)

Kosten: vanaf € 295,- p.p.
Levering: De tas wordt binnen 5 tot 6 weken geleverd