Munie café

Altijd al een smaakvolle kop koffie willen drinken onder het genot van een exclusieve home-made macaron? Bezoek dan het ‘Munie Café’ in de Omar Munie Store, The Hague! Neem met gemak plaats op één van de speciaal ontworpen velvet stoelen.

Het ‘Munie Café’ staat voor beleving. Hier schenken wij op onberispelijke wijze Illy koffie. Dit is niet zomaar koffie. Onze leverancier verwerkt namelijk de beste oogsten van wel drie verschillende continenten. Passie voor schoonheid en vakmanschap worden door Illy gekoppeld aan hedendaagse kunst.  Hierdoor kwam de ‘Illy Art Collection’ tot stand. Een collectie verwerkt tot zes uiteenlopende designs van kunstenaar Max Petrone. Ontdek zelf de ontwerpen in het ‘Munie Café’ terwijl je geniet van een warme kop koffie vol smaak en design.

Thee wordt geserveerd in haar puurste vorm. Het ‘Munie Café’ kent een uitgebreid en kwalitatief assortiment losse thee van Damman. Thee geprezen door theeconnaisseurs over de gehele wereld is vanaf nu in ons café te proeven.

Naast warme dranken presenteert het café tevens home-made macarons en taarten, met passie gemaakt door meester bakker Soraya. Eeuwenoude tradities worden door haar meegenomen in nieuwe recepten met een moderne twist. Gedurfde smaken als  Ferrero chocolade, carrot cake en red velvet zijn zeker het proberen waard.