Munie Meets Mondriaan

In opdracht van het Gemeentemuseum Den Haag heeft Omar Munie de tassenlijn ‘Munie meets Mondriaan’ mogen ontwikkelen en produceren. Directe aanleiding van de samenwerking is de tentoonstelling ‘Mondriaan tot Dutch design. 100 jaar De Stijl’.
Het Gemeentemuseum heeft ’s werelds grootste Mondriaan collectie en een van de grootste De Stijl collecties. Met de ‘Munie meets Mondriaan’ is het museum weer een kunstwerk rijker: Een volledig lederen zakelijke designtas afgewerkt met hoogwaardig metalen hardware. Het formaat is passend gemaakt voor MacBook Pro.
De tassen worden binnen een gelimiteerde oplage van 250 stuks geproduceerd. Ieder exemplaar is genummerd en heeft een unieke compositie van vlakken en lijnen in Mondriaan basiskleuren, zowel aan buiten- als binnenzijde. Op 13 april wordt de tas feestelijk gelanceerd en overhandigd aan Benno Tempel en Hans Buurman van het Gemeentemuseum Den Haag.

De prijs bedraagt €280,- De tassen zijn alleen te koop in de museumshop van het Gemeentemuseum en de flagship store van Omar Munie aan het Noordeinde in Den Haag. Wil je voor 13 april al verzekerd zijn van de exclusieve Munie Meets Mondriaan bag? Pre-order via info@omarmunie.com.