Nieuwe collectie: Italiaanse warmte voor koude Nederlandse winters.

Nieuwe collectie: Italiaanse warmte voor koude Nederlandse winters.
De nieuwe tassencollectie van Omar Munie wordt 1 december gepresenteerd in de Omar Munie flagship store, tezamen met zijn campagne Omarm Diversiteit.

De exclusieve tassen hebben een zakelijk maar ook jong uiterlijk waardoor je ze voor iedere gelegenheid kunt gebruiken. Iedere tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, bordeaux en cognac, stuk voor stuk passend bij het seizoen. Alle tassen zijn vervaardigd van rundleer en worden met de hand gemaakt in het atelier in Den Haag in gelimiteerde oplages van 25. Een kleurrijke satijnen voering en het herkenbare ‘Dutch Made by Omar Munie’ logo sieren de binnenkant van de tas en maken het geheel af.

Zijn inspiratie heeft hij gehaald uit het kabelleer motief: “Dit doet mij altijd denken aan de gezellige maar vooral ook koude winters in de eerste jaren dat ik in Nederland was. Ik had toen altijd een kabeltrui aan, zodat ik lekker warm bleef. Het kabelleer, dat is vervaardigd door een gepassioneerd Italiaans familiebedrijf, heb ik gecombineerd met ons ambachtelijke Nederlandse leer. Puur vakmanschap dat hiermee samenkomt; dat is de gedachte waaruit deze nieuwe collectie is ontstaan”.

De nieuwe tassen zijn vanaf 1 december te bewonderen in de Omar Munie flagship store en tevens online verkrijgbaar op www.omarmunie.com.