Tassenclinic

Een creatieve avond ..

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om tassenontwerper te zijn? Dan is dit jouw unieke kans! Omar Munie organiseert iedere maand een Tassenclinic in zijn atelier in Den Haag, waar je jouw eigen tas mag ontwerpen. Tijdens deze clinic kies je samen met Omar uit een aantal modellen je favoriet uit. Vervolgens ga je, onder professionele begeleiding, met leersoorten, voering, patronen, ritsen en sluitingen aan de slag om een tas geheel naar eigen wens te maken. Zo ontwerp je jouw unieke tas die nergens anders ter wereld te vinden is! Na afloop van de tassenclinic geniet je samen met Omar Munie, je vrienden, familie of collega’s van een heerlijk exotisch diner.

Details

Datum: Iedere laatste vrijdag van de maand
Tijd: 18:30 – 22:00 uur
Locatie: Het Omar Munie Atelier aan Binckhorstlaan 36 te Den Haag
Kosten: vanaf € 295,- p.p.
Levering: 5 tot 6 weken
Aanmelden via inschrijfformulier

Grote groepen

Kom je met een groep vanaf 8 personen, dan is het mogelijk om voor de clinic zelf de datum te bepalen. Om je reservering te maken kun je contact met ons opnemen via email: info@omarmunie.com of telefoon: +31 (0)70 347 81 84. Onze Tassenclinics zijn geschikt voor groepen tot 16 personen.

High Class Handbag

Boek je bij ons een High Class Tassenclinic, dan is de sky de limit! Je kiest uit een van de meest exclusieve winkelmodellen en maakt deze tot je eigen droom-tas.

De prijs voor de High Class Clinic bedraagt € 750,- p.p.

Schrijf je in!